Aktualno OG sada Ogulin

Održana redovna Skupština Udruge “Radost”

U četvrtak je, u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, održana redovna, izvještajna, Skupština ogulinske Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Radost”. Sjednica je održana uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a na dnevnom redu našlo se 9 točaka. Nakon izbora radnih tijela,   bilo je govora o donošenju Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, te o izmjenama i dopunama Statuta udruge.

U nastavku sjednice, izvješće o radu udruge za 2020. godinu, podnijela je predsjednica Dragica Luketić. Prema njenim  riječima, , na rad ove udruge i njene aktivnosti uvelike je utjecala epidemija koronavirusa. Podnoseći izvješće, predsjednica se osvrnula i na projekte i aktivnosti, koji su, unatoč okolnostima, uspješno realizirani.

Uslijedilo je podnošenje financijskog izvješća za prošlu godinu, a potom je podneseno i izvješće Nadzornog odbora. Sva navedena izvješća su prihvaćena od strane prisutnih članova Skupštine. Nakon razmatranja aktualne problematike u udruzi, sjednica Skupštine je privedena kraju.