Aktualno Županija

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

U Vrazovoj počinju radovi na izgradnji vodovoda i kanalizacije, te uređenja prometnice

Zbog radova će na Baniji od danas do sredine kolovoza biti na snazi privremena regulacija prometa, a to znači zatvaranje prometa dijelom Vrazove. Bit će otvorena sao za stanare, hitne službe i izvođača radova.

Grad je donio rješenje kojim tvrtki Georad odobrava privremeno zauzimanje javne prometne površine i prekop kolnika u Ulici Stanka Vraza, od kbr. 42A do raskrižja s Ulicom Jana Masaryka kbr. 13, te privremeno upravljanje prometom radi izgradnje vodovoda i kanalizacije i uređenja prometnice.
Odnosi se to na razdoblje od 13. svibnja do 13. kolovoza 2021. godine. Radovi će se izvoditi u fazama, a ovo rješenje odnosi se na fazu I.

  • Zatvara se za sav promet, osim vozila gradilišta i stanara (u dogovoru sa gradilištem moguće propuštanje stanara ovisno o dinamici), prometnica Stanka Vraza od kbr. 42A do kbr. 36 u vremenu od 13. svibnja 2021. godine do 3. lipnja 2021. godine, naveli su u Gradu, napomenuvši da je nužno omogućiti pristup hitnim službama. (kaportal.hr)(foto:FB GKarlovac)