Aktualno Županija

Pao s neregistriranog mopeda

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s lakše ozlijeđenom osobom.

Prometna nesreća u Draganiću
Sinoć oko 20,50 sati u Draganiću dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim mopedom državnom cestom upravljala je nepoznata osoba te iz za sada neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad mopedom i zajedno s mopedom pala na rubni kamen nogostupa i udaljila se s mjesta događaja. Ujedno je policija zaprimila obavijest zdravstvene ustanove da je jedna muška osoba teže ozlijeđena te se isto povezuje s predmetnim događajem. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja slijedi daljnje postupanje i kriminalističko istraživanje.

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje
Policijski službenici su jučer u večernjim satima u mjestu Turanj u Karlovcu, utvrdili da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,08 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 20-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.