Aktualno Županija

Bogat program na dugoreškom Grin Festu – dolaze Let 3, Massimo, Tomislav Bralić, Zaprešić boysi

Naš Grin Fest je ove godine je najveći i najzahtjevniji, ali i najpodržaniji obzirom da su naš rad prepoznali i podržali Jamnica, Karlovačka pivovara i Red bull, a pregovaramo sa još nekima

Baš kao što su nedavno obećali, u Turističkoj zajednici područja Četiri rijeke doista su se potrudili organizirati odličan ovogodišnji Grin Fest. Naime, pripreme su počeli na vrijeme i složili program, ali korona mjere su ih do sada sprječavale da i službeno predstave ovogodišnji program koji obiluje zvučnim estradnim imenima, ali i sportskim i inim drugim sadržajima za djecu, mlade, ali i one nešto starije. Sve će naravno biti popraćeno i dobrom ugostiteljskom ponudom.

  • Grin fest trajat će od 18. do 27. lipnja, imat ćemo svakodnevni program, a imat ćemo i prijenos europskog prvenstva u nogometu s fan zonom i nagradnim igrama. Otvaramo program utakmicom Hrvatska-Češka, a na večer koncert domaćeg benda. Naredni dan bit će Grin Run utrke na 3 i na 10 kilometra. Prijave su već otvorene, već imamo 60 prijavljenih, a prijaviti se može na internetskoj stranici utrka.com najkasnije do 12. lipnja. Na večer nastupa popularan i kontraverzan sastav Let 3 – kazao je direktor TZP Četiri rijeke Ivan Puškarić.
    Za 20.lipnja planirana je utrka Grin Trail na 8 i 13 kilometara, a start i cilj za sve utrke bit će u Amfiteatru, a trčat će se kroz Dugu Resu i uz rijeku Mrežnicu. Nakon utrka valja se okrijepiti pa je tu i kotlovina show, a navečer koncert tamburaškog sastava Boemi. Na prvi dan ljeta, program za najmlađe obuhvaća kazališnu predstava Gradskog kazališta Zorin dom i radionice za izradu lutaka, a na večer Pub kviz Dugorešanin.

Prijenos završne utakmice Hrvatska –Škotska uz navijače pratit će najvatreniji bend Zaprešić boysi. Za 25. lipnja planiran je izložbeno prodajni nastup OPG-ova.
Kulminacija Grin Festa bit će nastup najnagrađivanijeg glazbenika u protekloj godini Massima koji će se održati 26. lipnja.
Zadnji dan na svoje će doći svi oni koji su lani isčekivali Tomislava Bralića i klapu Intrade, ali je zbog korone sve moralo biti otkazano.

  • Naš Grin Fest je ove godine je najveći i najzahtjevniji, ali i najpodržaniji obzirom da su naš rad prepoznali i podržali Jamnica, Karlovačka pivovara i Red bull, a pregovaramo sa još nekima. Sve ovo govori da će naš festival prerasti u ozbiljnu manifestaciju na našem području i nadam se da ćemo njime ostvariti i puno turističkog prometa. Naš rad prepoznala je i sa 450 tisuća kuna nagradila i Hrvatska turistička zajednica. Imamo velike planove i vjerujem da ćemo ih i ostvariti – kaže Ivan Puškarić dodajući kako je proračun za ovogodišnji Grin Fest iznositi između 250 do 300 tisuća kuna, a trećinu od toga pokrivaju sponzori.

Osim osnovnog programa bit će tu još i utrka supova, vaterpolo turnir, škola plivanja i veslanja i niz sličnih sadržaja za djecu i mlade, a sve to bit će uvod u manifestaciju „Ljeto na četiri rijeke“ koje će početi odmah naredni vikend nakon Grin Festa. (kaportal.hr)