Aktualno OG sada Ogulin

Policija večeras kontrolira

Tijekom noći sa subote na nedjelju, s 15. na 16. svibnja, na području Policijske uprave karlovačke bit će provedena akcija usmjerena na nadzor vozača pod utjecajem alkohola/droga u prometu. Akcija će biti provedena u suradnji s Policijskom upravom ličko-senjskom, a s ciljem povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, javili su iz karlovačke policije.

Podsjećaju vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića te ih pozivaju da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na stanje sigurnosti u prometu.

  • Također, svim sudionicima u prometu skrećemo pozornost na pojačani nadzor prometa za vikend kao i na korisne savjete, a više o tome možete pročitati ovdje. -Temeljem Plana aktivnosti organizacije ROADPOL – mreže prometnih policija država Europe, na području cijele Hrvatske, a ujedno i na području nadležnosti Policijske uprave karlovačke, u razdoblju od 10. do 16. svibnja bit će proveden kontinuirani nadzor teretnih automobila i autobusa. Cilj ove akcije je, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače, zbog čega ovu akciju i najavljujemo. Upozoravamo sve vozače da se pridržavaju prometnih propisa, dodaju u policiji.