Aktualno Županija

Strašno! Kandidat za gradonačelnika Karlovca Davor Petračić primio prijetnju smrću – poziva policiju da hitno pronađe počinitelje

Nema nikakve sumnje da i svi građani očekuju hitno rješavanje ovog slučaja i s nestrpljenjem očekujemo prve informacije iz policije.

Kandidat za gradonačelnika Karlovca, voditelj Nezavisne liste Naš Karlovac Davor Petračić, primio je prijetnju smrću! Kako je objavio na svom Facebooku, u poštanskom sandučiću pronašao je pismo u kojem se nalazi metak te poruka “Pravi dolazi kroz cijev”.

Petračić je javno uputio policiji poziv da pronađe počinitelje i odgovornima da budu strogo kažnjeni, što svakako ne bi trebao biti problem, jer je pismo upućeno s pošte, a ne samo usput bačeno u sandučić. Poslano je, zanimljivo, dva dana prije prvog kruga izbora pa očito nema veze s drugim krugom, što, dakako, ne znači da nema veze s njegovim političkim djelovanjem, štoviše u ovoj situaciji to mora biti i prva pomisao.
Nema nikakve sumnje da i svi građani očekuju hitno rješavanje ovog slučaja i s nestrpljenjem očekujemo prve informacije iz policije. (kaportal.hr)