Aktualno OG sada Ogulin

Sve počinje dobrom pričom…

Nastavljaju se edukacije Modula 7. u sklopu projekta Centar za razvoj civilnog društva. Sinoć  je održana druga od 3 edukacije Modula 6. Voditelj edukacija je stručni suradnik Muamer Mujević vlasnik i direktor Iconis agencije, jedne od vodećih digital marketing agencija u Hrvatskoj s klijentima u Europi, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Na edukaciji su polaznici još jednom detaljnije upoznati sa  PR-om i marketingom. Tako su saznali što je marketing, koji se proizvodi i usluge mogu reklamirati, koji su problemi i rješenja, cijena i dostupnost.  Bilo je, pored ostaloga,  riječi i o  konceptima PR-a,  istraživanju tržišta i tema, analizi podataka, medijima, protokolima, analizi i prilagodbi.

Predavač Muamer Mujević poseban je naglasak stavio na  rečenicu “Everything starts with  a good story”, odnosno “Sve počinje dobrom pričom”,    a bilo je riječi i o brandu,  zašto brendirati,  tko i što može biti brend,  te benefit koju ona nosi.

Edukacije se i dalje održavaju online preko platforme ZOOM. Besplatne za sve sudionike.
Projekt Centar za razvoj civilnog društva sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira i Ured za udruge Vlade RH.