Aktualno Županija

Vozač motocikla teško ozlijeđen

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Otuđen bicikl
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 62-godišnjaka da mu je u razdoblju od 22. do 23. svibnja nepoznati počinitelj provalio u spremište u zgradi u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu i otuđio bicikl. Materijalna šteta je veća od 6000 kuna.

U prometnoj nesreći vozač motocikla teško ozlijeđen
Jučer u 16.25 sati na Drežniku u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 70-godišnjakinja te se dolaskom na raskrižje nije zaustavila već je oduzela prednost i udarila motocikl karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak. Vozač motocikla je zajedno s motociklom pao na kolnik i teško se ozlijedio dok su vozačica i 42-godišnja putnica lakše ozlijeđene. Utvrđeno je da je vozač motocikla bio pod utjecajem alkohola od 1,46 g/kg. Protiv 70-godišnje vozačice nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.