Aktualno OG sada Ogulin

Ogulin je primjer kako bi trebalo voditi i Karlovačku županiju

Danas je u Frankopanskom kaštelu održana tiskovna konferencija SDP-a Ogulin, na kojoj je bilo riječi o aktualnoj  političkoj situaciji i nadolazećem, drugom krugu izbora za župana Karlovačke županije i njegovog zamjenika.

Na konferenciji se u uvodnom dijelu  nazočnima obratio kandidat za župana Stjepan Mikulandrić, rekavši da se u Županiji mora mijenjati model upravljanja, kao što je to učinio Ogulin pred 4 godine i postigao značajne rezultate.

Ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović dao je potporu kolegama, istaknuvši da je Ogulin primjerom pokazao kako treba voditi i Karlovačku županiju,. Naglasio je da ne žele model po kojem se na promociju troši godišnje  20 milijuna kuna, a od 407 projekata za 047,  samo  je 7 županijskih, a ostalo su  državni i  gradski projekti.  Ne žele model upravljanja koji je doveo do duga ogulinske bolnice, koji premašuje 56 milijuna kuna.

Ivana Salopek Šumonja, SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu župana Karlovačke županije, ovom je prigodom poručila da premijer i ministri ne trebaju u Karlovačku županiju  dolaziti samo u predizbornoj kampanji. Što su SDP-ovci, među ostalim danas rekli, pogledajte u kraćem video prilogu: