Aktualno OG sada Ogulin

Konferencija promidžbe i vidljivosti projekta Zaželi-Faza II

Zajedničkom suradnjom sa Level Projectom, na inicijativu načelnika Općine Plaški Pere Damjanovića, Udruga Učiona tradicije i kreativnosti  je pripremila i započela  projekt Zaželi, koji na radost i korist 10 žena i 60 krajnjih korisnika donosi socijalnu aktivnost i radna mjesta u Plaškom.
Nositelj projekta je Udruga Učiona tradicije i kreativnosti. Partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje-područni ured Karlovac i Centar za socijalnu skrb Ogulin.
Projekt je prezentirala predsjednica Udruge Isidora Ralić. Nazočnima je pojasnila kako će se kroz projekt krajnjim korisnicima osigurati pomoć u dostavi namirnica i lijekova, održavanje čistoće stambenog prostora, pomoć u pripremi obroka, plaćanje računa, briga o higijeni i osobnom izgledu, pomoć pri oblačenju/svlačenju, pomoć oko ogrijeva, pružanje podrške kroz razgovor i druženje, pratnja u društvenim aktivnostima te pomoć u socijalnoj integraciji.
Projekt je započeo početkom siječnja 2021. i trajat će sve do siječnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 927.250,00 kn
Nakon prezentacije projekta uslijedio je svečani domjenak za sve prisutne.