Aktualno OG sada Ogulin

Još jedna akcija cijepljenja

U Sportskoj dvorani kraj Prve osnovne škole i danas je održana akcija cijepljenja protiv korone. Vidjeli smo i ovaj put veći broj naših sugrađana, koji su se došli cijepiti, mnogi od njih već i po drugi put.

Cijepljenje su, kao i do sad, obavljali liječnički timovi obiteljske medicine i sve je prošlo u najboljem redu.

A kako doznajemo, sukladno planu cijepljenja protiv bolesti COVID 19 utvrđenom od strane Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije (ZJZKA), većina od tristotinjak najvećih tvrtki Karlovačke županije odazvala se   pozivu Zavoda i prijavila svoje djelatnike za cijepljenje. Svima koji su se odazvali zahvaljuju na iskazanoj suradnji i pokazanoj odgovornosti. U nekim tvrtkama, pa i u onim velikima, zaštitu su dobili svi zaposlenici, što će se sigurno pozitivno odraziti na organizaciju rada.

S obzirom na povećane količine cjepiva koje se zaprimaju u ZJZKA, pozivaju  na nastavak suradnje i obavještavaju da o interesu svojih djelatnika za cijepljenje i dalje možete obavijestiti ZJZKA na e-adresu: [email protected].

Nakon primitka zaprimljenih podataka o mjestu rada i broju zaposlenika ZJZKA će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i o tome vas povratno obavijestiti.