Aktualno Sport

Tenisači Ogulina ugostili momčad zagrebačkog Medveščaka

PRVA HRVATSKA LIGA – 6.kolo

OGULIN – MEDVEŠČAK 6:1

U srijedu je na teniskim terenima TK Ogulin odigran susret 6.kola 1. Hrvatske teniske lige, u kojem su tenisači Ogulina ugostili momčad zagrebačkog Medveščaka. Naši tenisači igrali su odličnoi uvjerljivo pobijedili sa 6:1, osvojili nova tri boda i poveli na tablici grupe Punčec iako imaju susret manje.

U pojedinačnim mečevima, Deni Žmak je maksimalno nadigrao Filipa Marića sa 6:0, 6:0, Ivan Karlo Ban je u tri seta pobijedio omislava Hadžića sa 6:2, 4:6, 10:4, Karlo Krolo jedini je izgubio meč, poražen je od Orlanda Popovića sa 2:6, 6:2, 8:10, Dorian Salopek je u svom prvoligaškom debiju pobijedio Tima Valpotića sa 6:2, 4:6, 10:8, Karlo Kajin je savladao Borisa Poljančića sa 6:4, 6:3.

I oba susreta parova tenisači Ogulina su dobili, Kajin i Žmak pobijedili su Hadžića i nedak poznatog Roku Karanušića sa 6:1, 7:6, a Ban i Krolo bili su bolji od Marića i Poljančića sa :6, 6:1.

Nakon 6.kola tenisači Ogulina vode sa 10 bodova, koliko ima i zagrebačka Chromos Savica, a u posljednjem 7.kolu igrat će u subotu upravo protiv Chromos Savice u Zagrebu. U slučaju osvajanja jednog od prva dva mjesta, tenisači Ogulina ulaze u play off, gdje će razigravati s dva prvoplasirana kluba iz druge grupe, za prvaka Hrvatske.

Na fotkama: Ivan Karlo Ban i Dorian Salopek, dva Ogulinca s tri pobjede protiv Medveščaka