Aktualno Županija

Kod Bosiljeva teško ozlijeđen motociklist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa i Ogulin) i četiri prometne nesreće od čega dvije s materijalnom štetom, jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s teže ozlijeđenom osobom.

Krađa mobitela

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 24-godišnjaka da mu je, njemu poznata osoba, iz stana u Karlovcu, otuđila mobitel. Materijalna šteta veća je od 1.000,00 kuna.

Oštećenje tuđe stvari

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 52-godišnjakinje da joj je, njoj poznata osoba na području Grada Slunja pokosila travu na zemljištu njezinog vlasništva te unatrag dva do tri mjeseca oštetila postavljene oznake koje su označavale rubne granice zemljišta. Materijalna šteta veća je od 5.000,00 kuna.

U prometnoj nesreći na autocesti A1 motociklist teško ozlijeđen

Jučer u 18,22 sati, na 63. kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba, kod Bosiljeva, dogodila se prometna nesreća. Motociklom estonskih registarskih oznaka upravljalo je 50-godišni državljanin Estonije koji je najprije skrenuo u lijevo van kolnika na travnati dio površine zatim naglo skrenuo u desno nakon čega je izgubio nadzor nad upravljačem i pao na desnu bočnu stranu. U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen. Zbog izazivanja prometne nesreće vozaču motocikla izdan je obavezni prekršajni nalog.