Aktualno Sport

1. Hrvatska SPIN liga na Dobri

Proteklog vikenda na rijeci Dobri u Og. Hreljinu ŠRD “Ogulin” je ponovno bio domaćin 1. Hrvatske SPIN lige. Uz odlične uvjetime kao i vodostaj održano je 5. i 6. kolo lige.

Natjecatelji su ostvarili izvanredan ulov od ukupno 603 pastrve (308+295). Vrhunski rezultat te pobjedu na oba kola odnio je Zagrepčanin Željko Kuk. U stopu ga je pratio član ŠRD-a Ogulin Mario Matijašić koji je osvojio 2. mjesto na 5. kolu te 3. mjesto u 6. kolu. Također, odličan rezultat imali su Boris Šiljeg te Nikola Špoljar sa drugim odnosno trećim mjestom.

U ukupnom poretku i dalje na čelu je Mario Matijašić iako je Željko Kuk znatno smanjio zaostatak kao i zauzeo 2. mjesto. Treće mjesto pripada Borisu Šiljegu iz Knina. Raspletom lige sve izglednije da i prva trojka zadržava mjesto te tako vrlo vjerojatno ostvaruje i plasman odnosno nastup za Hrvatsku reprezentaciju!

Preostala su još 2 kola lige i to u Kninu na Krki 26. i 27. 06.!

Uz čestitke natjecateljima,  svakako treba čestitati i ekipi ŠRD-a Ogulin predvođenoj sTomislavom Luketićem koja je uložila veliki trud u uređenje staze, sudačkoj ekipi predvođenoj sa Draženom Stipetićem te apartmanima Boban koji su organizirali noćenje ligašima te zajedničku večeru. (info/foto:M.M)