Aktualno Županija

Dvije tragedije- utopio se 16-godišnjak, prilikom prevrtanja traktora smrtno stradao muškarac

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Vojnić) i dvije prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom.

Provaljeno u stan i ukraden novac
U razdoblju od 19. do 22. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u stan 59-godišnjakinje na području Netretića i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Prilikom prevrtanja traktora smrtno stradao muškarac
Jučer je na području Breznika Žakanjskog, općina Žakanje, prilikom košnje trave na livadi 62-godišnjak upravljao traktorom karlovačkih registarskih oznaka te je u jednom trenutku došlo do proklizavanja i prevrtanja traktora preko obrova uslijed čega je vozač smrtno stradao. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

Utapanje u rijeci Kupi u Ozlju
Jučer poslijepodne na kupalištu na rijeci Kupi u Ozlju 16-godišnjak je ušao u rijeku radi osvježenja te se iz neutvrđenog razloga utopio. Na mjestu događaja proveden je očevid, a nadležnom državnom odvjetništvu o događaju će biti dostavljeno izvješće.