Aktualno OG sada Ogulin

Dođite na proslavu Petrove!

Mjesni odbor Sveti Petar – Puškarići, u suradnji s Udrugom žena Ogulin, organizira proslavu dana Svetog Petra ( Petrova) u utorak  29.lipnja 2021. godine.

Sveta misa služit će se ispred crkve na mjesnom groblju Sveti Petar, s početkom u 18.00 sati. Misu će predvoditi župnik Nikola Prša, s kapelanom Brunom Lovakovićem.

Nakon svete mise organizatori  pozivaju sve građane da im se pridruže u proslavi u domu Mjesnog odbora Sveti Petar, kod nogometnog igrališta NK Dobra. Dočekat će vas lovački gulaš, koji će pripremiti predsjednik Mjesnog odbora Jurica Pribanić.

Udruga žena Ogulin također poziva sve svoje članice i vrijedne domaćice Svetog Petra da sudjeluju u proslavi, pripremanjem slastica kojima će počastiti građane.

Mjesni odbor ovim putem poziva i sve zainteresirane OPG-ove da sudjeluju u proslavi izlaganjem i prodajom svojih proizvoda. Za sve zainteresirane osigurat će se prodajni štandovi u vlasništvu Grada.

Za sve upite javite se na predsjedniku mjesnog odbora Jurici Pribaniću putem maila [email protected], ili na broj mobitela 099/311-1669.

“Veselimo se očuvanju tradicije i običaja našeg kraja!”-poručuju organizatori.(foto- arhiva)