Aktualno OG sada Ogulin

Malo i kratko osvježenje

Za vikend će vrućina ipak nešto popustiti. Osvježenje stiže s frontom početkom subote i uz nju prolazno sjevernim vjetrom, nakon čega od nedjelje ponovno slijedi vedrina.

Na Jadranu će se narednih dana zadržati sunčano i vruće, uz neznatno nižu najvišu dnevnu temepraturu. No kako će vjetar s jugozapadnog okrenuti na sjeveorzapadni, a u jutarnjim satima će biti i nešto bure, svakako će biti ugodnije nego pred vikend.

Jutra na moru i dalje ostaju topla i vrlo topla, i to je ono gdje će kopno i gorje imati prednost ovog vikenda jer će noću biti ugodnije spavati.

U subotu pretežno sunčano i manje vruće. U unutrašnjosti će ponegdje biti umjerene naoblake, a u noći i poslijepodne je moguć poneki pljusak. Vjetar na kopnu uglavnom slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu će u noći i ujutro puhati slaba, na sjevernom dijelu i umjerena bura, potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža temperatura zraka većinom od 13 do 18, na Jadranu od 20 do 25 na moru, a najviša dnevna od 25 do 30, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije između 30 i 34 °C.

Od nedjelje vedro i stabilnije.

www.neverin.hr