Aktualno OG sada Ogulin

“Iza nas je korona sezona”

U nazočnosti 40-ak članova, na Kneji je održana redovita skupština Skijaškog kluba Ogulin. Nakon izbora radnih tijela, podnesena su izvješća o radu i financijskom poslovanju kluba, a prema riječima predsjednika Darka Vučića lani se poslovalo s gubitkom, što i nije čudo, jer je sezonu pokvarila korona.
“Iza nas je korona sezona. Zbog zabrane okupljanja, skijalište nije radilo, ali smo ipak održavali razne akcije na njegovom uređenju, kao i ovdje na Kneji. Izgradili smo novo polazište gornje žičare, te krenuli s pilot projektom umjetnog zasnježivanja skijališta. Pomagali su nam mnogi, a posebno Grad Ogulin i tvrtka Vodovod i kanalizacija, uz čiju smo pomoć nabavili dobavnu pumpu za snabdijevanje vodom, te je za nju izgrađena auto prikolica, kako bi pumpa bila mobilna i sigurna u radu na niskim temperaturama”- rekao je  predsjednik Darko Vučić:

Umjesto Petre Trbojević koja više iz privatnih razloga ne može obnašati funkciju tajnice, izabrana je nova, Nevenka Dujmić, a usvojeni su plan rada i djelovanja za ovu godinu.
U pozdravnoj riječi gradonačelnik Dalibor Domitrović pohvalio je marljivi rad svih članova kluba, rekavši da su jedna od najaktivnijih udruga u gradu, te obećao pomoć grada i u narednom periodu:

Skupština je završena podjelom zahvalnica svim sponzorima i onima koji su im pomagali u radu,  te tradicionalno, zajedničkim domjenkom.