Aktualno Sport

Aktivne tenisačice i tenisači

Summer Cup
Anton Stipetić, član TK Ogulin, trenutno nastupa na kvalifikacijskom turniru Summer Cupa s hrvatskom reprezentacijom. Hrvatska muška reprezentacija uzrasta do 14 godina probila se u nedjelju, 27.6.2021., u polufinale kvalifikacijskog turnira Summer Cupa koji se igra u njemačkom Bremenu. Predvođeni izbornikom Igorom Blaževićem, u četvrtfinalu svladali su Izraelce s 2:1. Duje Markovina pobijedio je Tima Vaismana (6:1, 6:1), Antun Stipetić izgubio je od Ilana Londona Menachea (6:1, 6:4), a Markovina i Stipetić su u odlučujućem dvoboju parova slavili protiv Londona Menachea i Vaismana – 7:6(3), 6:4. Hrvatska će za prolaz u završnicu igrati protiv Švedske.

 

OP Ogulina do 10 godina
Dana 26. lipnja 2021. godine, na terenima Teniskog kluba Ogulin, održao se turnir za djecu uzrasta do deset godina.
Rezultati, djevojčice:
Zlatna skupina, polufinale: Helena Dreven (Og) – Mia Postružin 4:0 0:4 3/7, Jana Juhas (Og) – Anamarija Gorički 4:1 4:0
Finale: Jana Juhas – Mia Postružin 0:4 0:4
Za 3. mjesto: Helena Dreven (Og) – Anamarija Gorički 4:1 4:2
Za 5.mjesto: Eva Tonković (Fra) – Lucija Smolčić (Og) 4:2
DREVEN Helena(OG) – GORIČKI Anamarija: 4:1 4:2
Rezultati, brončana skupina, finale: Roko Mihalček – Ivano Medved (Og) 4:0

 

 

OP Ogulina do 8 i 9 godina
Dana 27. lipnja 2021. godine, na terenima Teniskog kluba Ogulin, održao se turnir za najmlađe natjecatelje – djecu do 8 i 9 godina.
Poredak do 8 godina: 1.Jandrijević Sara, 2. Božičević Karlo, 3. Puškarić Klara, 4. Mihalić Ema, 5. Belina Toni, 6. Jandrijević Ema, 7. Grdić Fran, 8. Grdić Nika, 9. Bulić Adrian, 10. Vujnović Lea…
Poredak do 9 godina: 1. Božičević Matej, 2. Kljaić Ana Sofia, 3. Medved Ivano, 4. Radočaj Jagoda, 5. Puškarić Ivan, 6. Vukelja Nina.

 

Road to Umag
Roko Stipetić, član Teniskog kluba Ogulin, nastupio je na turniru “Road to Umag” održanom na terenima TK Split 1950. Roko je, nakon što je u 1.kolu dobio meč predajom protivnika bez borbe, u drugome kolu turnira izgubio od Marina Jakića (TK Split 1950) sa 4:6 6:7(5).

 

Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke
Prošlog ponedjeljka, 21. lipnja 2021. godine, u Ogulinu, na igralištima TK Ogulin, održan je kvalifikacijski susret ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore između TK Ogulin i TK Vrbovec. Konačni rezultat bio je 5:2 za Teniski klub Ogulin. Pobjede za Teniski klub Ogulin ostvarili su: Roko Stipetić, Dorian Salopek, Kristijan Kolić i Anton Stipetić, te par Neralić-Salopek, a izgubili su Luka Neralić i par Kolić-Anton Stipetić.
Prošlog utorka, 22. lipnja 2021. godine, u Dubrovniku, na igralištima TK Ragusa, održan je kvalifikacijski susret ekipnog prvenstva u kategoriji juniora između TK Ogulin i TK Ragusa. Konačni rezultat bio je 4:3 za Teniski klub Ogulin. Pobjede za Teniski klub Ogulin upisali su: Dorian Salopek, Anton Stipetić i Kristijan Kolić, te par Roko Stipetić i Dorian Salopek, a izgubili su Roko Stipetić, Luka Neralić i par Neralić-Anton Stipetić.
Sa susretima za plasman u finale ekipnog prvenstva Hrvatske krenule su i juniorke TK Ogulin. U 1.kolu kvalifikacija, u utorak naše juniorke pobijedile su uvjerljivo u Karlovcu domaću ekipu sa 4:0.Uvjerljive pobjede sa po 6:0, 6:0 ostvarile su Lara Volf, Lorena Tomić, Kaja Jerak i Marinela Mihalić. U srijedu, 23.6.2021. godine, na igralištima TK Ogulin, održan je kvalifikacijski susret u kategoriji juniorki između TK Ogulin i TK Samobor 1980. Konačni rezultat bio je 4:1 za Teniski klub Ogulin. Pobjede su ostvarile Lara Volf, Tena Magdić, Lorena Tomić, te Marinela Mihalić bez borbe, dok je par Magdić-Mihalić izgubio. Tako su naše juniorke osvojile .mjesto u Reiji Središte, te e za plasman u završnicu prvenstva Hrvatske igrati protiv prvaka Regije Zapad, TK Opatija.

(sve foto: TK Ogulin)