Aktualno OG sada Ogulin

Jurica Pribanić naslijedio Davorku Luketić

Jurica Pribanić novi je predsjednik Nogometnog kluba Dobra, odlučeno je na izbornoj Skupštini koja je održana sinoć.

Nakon izbora radnih tijela, izvješće o  radu i financijskom poslovanju podnijela je dosadašnja predsjednica Davorka Luketić, naglasivši da je u klubu provela 11 godina i da je ponosna što su uspjeli održati kontinuitet u radu i igračima, uređivali su igrališta, a uz pomoć grada dobili su još jedno, pomoćno. Najvažnije joj je bilo ulaganje u mlade koji su postigli odlične rezultate, te se nada da će NK Dobra i u budućnosti bilježiti dobre sportske rezultate.

Nakon razrješenja dosadašnjem vodstvu kluba, prišlo se izborima na nove čelne ljude. Sve su odluke donesene jednoglasno.

Za predsjednika je, kao što smo naveli, izabran Jurica Pribanić, a novi Izvršni odbor na prvoj će sjednici izabrati tajnika kluba, sukladno Statutu. U Izvršnom su odboru Dalibor Cindrić, Josip Turković, Ivan Vuković, Mario Grdić, Renato Glavaš i Josip Malkoč. Članovi Nadzornog odbora su Vladimir Kolić, Davor Maslač i Tihomil Pavlović.

Čestitke novom vodstvu uputili su  predsjednik NK Ogulin Bojan Prebežić, predsjednik Sportske zajednice grada Ogulina Željko Tonković, glavni tajnik Nogometnog saveza Karlovačke županije Tomislav Kuzman i gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović, koji je, među ostalim, naglasio:
“Nogomet možemo spasiti dijalogom i konstruktivnim radom. Namjera nam je uređenje ovog doma i prostora oko njega, prijaviti na EU natječaj, koji je otvoren do kraja rujna. Krov na domu više neće biti plav, ali ni crven. To je nebitno. Bitno je da složimo dobru ogulinsku, nogometnu priču”.