Aktualno Sport

Vijesti i rezultati iz ogulinskog tenisa

OP Prečko do 12 godina
Vito Jerak, član Teniskog kluba Ogulin, nastupio je na OP TK Prečko do 12 godina. Vito je nakon tri pobjede u grupi, te pobjedama u četvrtfinalu i polufinalu, io odličan i u finalu gdje je pobijedio Roku Samca (HATK Mladost) sa 4:2 3:4(6) 7:3 i time osvojio prvo mjesto na turniru!
U parovima je Vito igrao sa Nikom Novakovićem iz HTK Zagreb, no izgubili su u četvrtfinalu.

OP Zlatar do 10 godina
Najmlađi članovi TK Frankopan nastupali su na Otvorenom prvenstvu Zlatara do 10 godina. Opet je odličan bio Ivano Božičević, koji je u finalu pobijedio Mihalčeka sa 4:0 i osvojio 1.mjesto, a Matej Božičević bio je četvrti.
Kod djevojčica, Eva Tonković osvojila je četvrto, a Dora Žanić 6.mjesto.

Ovoga tjedna Teniski klub Ogulin postao je bogatiji za još jedno novo prijateljstvo!

Iz Los Angelesa (SAD), zajedno sa svojim ocem Georgeom Harrisom i trenerom Jerkom Beželjom, doputovala je Jordan Ashley Harris kako bi, uz ostale klubove u Hrvatskoj, trenirala i na terenima Teniskog kluba Ogulin. Dvadesetogodišnja Ashley tri dana trenirala je s igračima TK Ogulin, a njezin trener Jerko predstavio je trenerima drugačije i nove metode treniranja, ali i mnoge zanimljive vježbe i igre važne za treniranje. Također, u TK Ogulin došli su trenirati i Fatih Halilagić i Benjamin Dedić, dječaci iz Bosne i Hercegovine, registrirani za naš klub, te Nia Lena Aračić, djevojčica koja inače trenira u TK Kvarner. (foto:SZGO)