Aktualno Županija

I HDZ se oglasio priopćenjem

Na priopćenja platforme Možemo i Gradske organizacije SDP-a Karlovac koja se tiču tužbe Nikole Hanžela protiv gradskog vijećnika Davora Petračića radi naknade neimovinske štete, priopćenjem je reagirao je GO HDZ-a Grada Karlovca.

O priopćenju kažu kako ono što Možemo! Karlovac i Gradska organizacija SDP-a Karlovac navode u svojim priopćenjima, spada u kategoriju čistog politikanstva usmjerenog prema HDZ u, a ne u „zaštitu interesa građana grada Karlovca“.

“Hrvatska demokratska zajednica je kao stranka u svim slučajevima do sada inzistirala, a inzistirat će i u buduće na pozitivnim pravnim propisima a posebno na poštivanju sudskih presuda. Usmjereni smo prije svega na stvaranje pozitivne investicijske klime u gradu Karlovcu, kao i pozitivnih uvjeta za dolazak investitora a to je ono što nas u bitnom određuje u odnosu na gore navedene političke aktere.

Kao stranka svakodnevno se nosimo sa neargumentiranim kritikama na svoj rad i rad svojih članova i nećemo zbog toga podizati tužbe protiv pojedinaca/institucija koje razmišljaju drukčije od nas. Stavljati HDZ u kontekst „nenarodnog režima“ pokazuje svu nemoć i nekompetenciju karlovačkog SDP-a koji je pravni sljednik takvog režima.
Pozivamo navedene političke aktere da neargumentirane kritike i napade prestanu koristiti kao dio svojeg političkog repertoara te da svoj rad usmjere u korist cjelokupne zajednice.” stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik GO HDZ-a Grada Karlovca Damir Mandić.