Aktualno Sport

Nastupi mlađih članova TK Ogulin i turnir rekreativaca

Nastupi mlađih članova TK Ogulin
Kristijan Kolić, član TK Ogulin, nastupio je na OP TK Medveščak do 16 godina. Nakon tri pobjede u grupi, Kristijan je u četvrtfinalu izgubio od Damjana Kvakana (TK Iteam) s 5:7 1:6.
Iris Božičević, Vito Jerak i Viktorija Sabljak nastupili su na OP TK San Spin do 12 godina. Nijedan od njih troje nije prošlo skupinu za završnicu turnira, ali su nastupili u tzv. Bonus turniru: Vito je u finalu bonus turnira pobijedio Ivana Bračka sa 4:2 4:1, a Iris je, također u finalu bonus turnira, pobijedila Emu Petrlić s 1:4 4:2 7:5. Viktorija Sabljak izgubila je u polufinalu bonus turnira od Eme Petrlić sa 2:4 4:1 5:7.
Mateo Rupčić, član Teniskog kluba Ogulin, nastupio je na OP TK Makarska rivijera do 12 godina. Mateo je osvojio 2.mjesto u grupi, a u četvrtfinalu turnira izgubio od Šime Kaštelančića s 2:4 1:4.

Turnir rekreativaca
U nedjelju,11. srpnja 2021. godine, na terenima TK Ogulin, održao se turnir za rekreativce. Nastupilo je 8 rekreativaca u 2 grupe, u grupi A najbolji je bio Jurica Zajc, drugi je David Kučinić, treći Igor Grgić i četvrti Filip Brkić, dok je u grupi B pobijedio Josip Stipetić, drugi je bio Mario Belina, treći Neven Božičević i četvrti Matija Sabljak.
Nastupile su i rekreativke, najbolja je bila Vanja Puškarić, druga je bila Ivana Vuković Skomerža, treća Lucija Gerovac i četvrta Valerija Blašković.
U završnici turnira organizator je spojio rekreativce i rekreativke. Već u četvrtfinalu muški su pokazali svoju snagu i izbacili dame, polufinalu je David Kučinić pobijedio Josipa Stipetića, i Jurica Zajc Nevena Božičevića, a u finalu je Jurica Zajc sa 4:0, 4:0 pobijedio Nevena Božičevića i osvojio 1.mjesto.