Aktualno OG sada Ogulin

Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Ogulina te prijedloga programa za proslavu Dana Grada Ogulina

Odbor za proslavu Dana Grada Ogulina, objavio je javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Ogulina.

Radi odavanja priznanja za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Grada Ogulina iz područja gospodarstva , znanosti, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, športa i tehničke kulture, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti, Grad Ogulin dodjeljuje javna priznanja za životno djelo i Priznanje za stvaralački rad. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Ogulina podnosi se u pisanom obliku, a pravo podnošenja prijedloga za dodjelu Priznanja za životno djelo i Priznanja za stvaralački rad imaju građani grada Ogulina, pravne osobe grada Ogulina, gradonačelnik i Gradsko vijeće.
Rok za podnošenje prijedloga je 25. srpnja 2021. godine, a prijedlozi se dostavljaju na adresu: Grad Ogulin, Odbor za proslavu Dana Grada Ogulina, B. Frankopana 11, 47300 Ogulin.
Komletan Javni poziv sa uvjetima za podnošenje prijedloga pogledajte na POVEZNICI

 

Poziv za dostavu prijedloga programa za proslavu Dana Grada Ogulina

 

Odbor za proslavu Dana Grada Ogulina uputio je poziv za dostavu prijedloga programa za proslavu Dana Grada Ogulina.

Njime se pozivaju institucije, gospodarski subjekti i udruge u kulturi i športu Grada Ogulina da dostave svoje programe i tako se uključe u proslavu Dana Grada Ogulina.
Programe treba planirati u periodu od 3. – 14. rujna 2021. te dostaviti prijedloge Odboru za proslavu Dana Grada Ogulina do 25. srpnja 2021. godine, na propisanom obrascu, na adresu: Grad Ogulin, B. Frankopana 11, 47300 Ogulin.

Odbor za proslavu Dana Grada Ogulina zadržava pravo odabira prijedloga za konačni program proslave.

Obrazac za prijavu prograna možete pogledati ili preuzeti na POVEZNICI.