Aktualno Sport

Nogomet – Poznat je izgled liga u sezoni 2021./2022.

Ukupno 12 klubova dostavilo je prijavu za 1. Županijsku ligu u novoj sezoni, od čega je NK Duga Resa 1929 ostvarila plasman u 4. NL Središte, dok NK Dobra Sveti Petar kao posljednjeplasirana momčad mora sukladno Propozicijama i Zakonu o sportu ispasti iz lige.
Prijavu je dostavio i NK Draganić koji je zadovoljio sve uvjete iz Kriterija za nastup u 1. ŽNL; osim sportskog rezultata. Obzirom da bi liga, bez NK Draganić, brojila 9 sudionika, a kako se njihovim uvrštavanjem u 1. ŽNL ne oštećuje niti jedan drugi klub, Izvršni odbor NSKŽ odlučio je jednoglasno da se NK Draganić uvrsti u 1. ŽNL u sezoni 2021/2022 kao deseti klub u natjecanju.
1.ŽNL NSKŽ SENIORI na temelju kriterija u sezoni 2021./2022. brojat će deset klubova : NK BARILOVIĆ – Barilović, NK CROATIA -Žakanje, NK DRAGANIĆ – Draganići, NK ILOVAC -Karlovac, NK KORANA -Turanj, NK MLADOST – Rečica, NK OGULIN -Ogulin, NK VATROGASAC –Gornje Mekušje, NK VOJNIĆ ’95 -Vojnić i NK ZRINSKI-OZALJ -Ozalj.
2.ŽNL NSKŽ SENIORI na temelju kriterija u sezoni 2021./2022. brojat će 11 klubova : NK CETINGRAD -Cetingrad, NK DOBRA -Novigrad, NK DOBRA – Sveti Petar, NK FRANKOPAN -Brežani, NK KUPA –Donje Mekušje, NK MREŽNICA -Zvečaj, NK OŠTARIJE -Oštarije, NK PETROVA GORA -Vojnić, NK PLAŠKI – Plaški, NK ŠIŠLJAVIĆ -Šišljavić, NK VRLOVKA -Kamanje. Također, najavljen je NK VOŠK s dopisom da se planira uključiti u natjecanje sa seniorima, a jednake se i najave NK Josipdol. Klubovima se daje rok do 15. srpnja da prijave dovoljan broj igrača te će u tom slučaju biti uključeni u natjecanje.