Aktualno OG sada Ogulin

Pečenjara izgrađena, nadstrešnica proširena – spremno čekaju moto susret

Moto klub Vještice osnovan je 2005. godine. Odmah se rodila ideja za održavanjem vlastitog Moto susreta, ali problem je bila lokacija. Pronađena je na „Kneji“ koja je tada bila zapuštena i pomalo zaboravljena ali ih to nije obeshrabrilo. 2007 godine uz razumijevanje Grada i udruge HVIDRA Ogulin MK “Vještice”postaju korisnici navedene lokacije. U godinama što slijede velikim zalaganjem članova nastoji se vratiti nekadašnji sjaj „Kneji“. Uz pomoć Grada, sponzora i uloženim trudom izgradili su veliku natkrivenu binu, natkrivenu terasu ispred kućice, sanitarni čvor, obnovili postojeća mjesta za roštiljanje i izgradili nova, obnovili koševe na igralištu. Redovito uređuju okoliš i sade nove nasade.

U ožujku 2019. godine potpisan je ugovor između Športske zajednice Grada Ogulina i Moto kluba “Vještice” o upravljanju, korištenju i održavanju Sportskog rekreacijskog centra Kneja, što je dokazalo da je dogogodišnji rad “Vještica”na održavanju i uređenju „Kneje“ prepoznat.

I od tada redovito održavaju radne akcije, a ovih dana  obavljaju se radovi na  “projektu” izgradnje pečenjare i proširenje nadstrešnice. Članovi Moto kluba Vještice uz pomoć simpatizera i sponzora kluba privode ih polako  kraju. Pečenjara je izgrađena, nadstrešnica proširena, još samo treba limeni krov.

Tako članovi Moto kluba Vještice još jednu godinu spremno dočekuju motorijadu, koja će se održati na Kneji sredinom kolovoza.