Aktualno OG sada Ogulin

“Zov divljine”

U petak 30.7. u 21 sat u Frankopanskom kaštelu održat će se predstava “Zov divljine” javlja nam direktorica Turističkog ureda Sonja Drašković Dedić.

Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad. Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, one spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora…

Stoga je ova priča o četiri različite žene posveta svim ženama svih generacija. Iako se radi o komediji, „Zov divljine“ ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti. Granice često treba srušiti kako bismo naučili više o sebi, a „Zov divljine“ pokazuje koliko je mala iskra dovoljna da rasplamsamo divlji plamen promjene.