Aktualno OG sada Ogulin

DVD Ogulin bogatiji za 8 mladih članova!

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ogulin pozvalo je prije nekoliko dana zainteresiranu  djecu i mladež, svih uzrasta, željnu istinskog izazova u bavljenju ovom humanom i atraktivnom djelatnošću da se pridruže i na taj način ojačaju redove jedne od najstarijih organizacija u našem gradu. Voditelji se s mladeži DVD-a Ogulin starosti od 6 do 12 i od 12 do 16 godina okupljaju ponedjeljkom u 19 sati u prostorijama DVD-a Ogulin. Nakon okupljanja, imaju vježbu na prostoru DVD-a Ogulin.
Tu mladi članovi uče kako postati vatrogasac, pripremaju se za natjecanja i polaganje ispita za vatrogasca, ukoliko ih to zanima.
Svi koji žele mogu doći svaki ponedjeljak u 19 sati u u prostorije DVD-a. Osim što se može dosta toga naučiti, mogu se i dobro zabaviti i slobodno vrijeme provesti korisno i kvalitetno. Troškova za sudjelovanje u aktivnostima DVD-a nema, a odlaske na natjecanje, opremu, hranu i piće također pokriva DVD. Nema ni članarine, što je danas rijetkost.

I odmah  nakon objave poziva na OGportalu, počeli su zvati roditelji i zanimati se za pojedinosti. Tako je već prvog zakazanog dana, u DVD došlo 8 novih članova! Zadovoljni su i oni, ali i članovi DVD-a koji s njima rade.