Aktualno OG sada Ogulin

“Ljeto u Ogulinu” se nastavlja

Prošlog vikenda u sklopu manifestacije “Ljeto u Ogulinu” održana je u Frankopanskom kaštelu kazališna predstava “Zov divljine“. Odaziv Ogulinaca bio je odličan, pa se predstava pratila i stojeći, jer je organizator, zbog epidemioloških razloga, postavio samo stotinu sjedalica.   U subotu je na jezeru Sabljaci okupljene zabavio nastup grupe La la trio, koji je također bio jako dobro posjećen.

 

“Ljeto u Ogulinu” nastavlja se i danas, a nastupit će  STAND UP komičar Goran Vinčić  i to u 20:00 sati, u  Beach baru Snoopy.


U četvrtak, 5. kolovoza bit će organizirana odbojka na pijesku. Naime, u organizaciji Odbojkaškog Kluba Ogulin, Udruge Start Ribarići,  Hrvatskog časničkog zbora grada Ogulina i Turističke zajednice grada Ogulina,  održat će se četvrti ovogodišnji turnir odbojke na pijesku koji je ujedno i 5. tradicionalni turnir povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Oluja 2021.Turnir se održava u Ribarićima ( pokraj caffe bara Jezero). Početak turnira je u 10 h. Ekipe se sastoje od 2 člana, a može biti ženska, muška i mješovita. Prijave i dodatne informacije na broj 0915953804.