Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinka, ogrnuta hrvatskom zastavom, bungee jumpingom sa Masleničkog mosta obilježila Dan Oluje

Mlada i hrabra Ogulinka Anita Marković –  Bungee Jumpingom sa Masleničkog mosta, ogrnuta hrvatskom zastavom, na svoj je način obilježila Dan Oluje . Skok sa Masleničkog mosta je ujedno i najviši Bungee Jumping u Hrvatskoj, a radi se o visini od 56 metara.

“O bungeeju sam oduvijek maštala, no nikako da se stvori taj pravi trenutak da to napravim. No, kada je prije koji mjesec dana moja kolegica skočila s Masleničkog mosta i dok sam slušala njezine doživljaje i samo oduševljenje koje je imala zbog bungee jumpinga i o adrenalinu kojeg je imala, shvatila sam da nemam više razloga to odgađati”- rekla nam je Anita Marković i dodala: “Prvi dan godišnjeg odmora započela sam tim skokom. Trema je, naravno, bila prisutna, ali i ogromno uzbuđenje i želja za konačnim skokom. Sam skok bio je nešto fenomenalno. Tolika navala osjećaja, adrenalina, uzbuđenja, ali i ponosa da jednostavno želim to ponavljati svaki dan. Ovakvo iskustvo je nezaboravno, a i idealno za prevladavanje nekih svojih strahova, pa ovu adrenalinsku avanturu preporučujem definitivno svakome.

 

Ako idete na Bungee Jumping morate biti spremni na to da ćete se baciti s vrha mosta u slobodni pad i da ćete doživjeti taj pad. Na kraju će vas netko dočekati i sve će biti u redu, ali tih 10 sekundi ćete provesti u slobodnom padu. Jako volim adrenalin i uvijek osjećam tu neku potrebu za testiranje svojih mogućnosti. Ekstremni sportovi su oni koji ljudsko tijelo tjeraju do samog kraja, ali isto tako u psihu. U svakom slučaju ekstremni sportovi nisu za svih, ali nisu niti toliko strašni kao što djeluju na prvi pogled”.

A da Anita stvarno voli adrenalinske avanture, dokaz je i podatak da je nedavno imala i prvi skok padobranom iz aviona. Kaže da joj je to nezaboravno iskustvo i da je padobranstvo definitivno ono sa čime se želi baviti u slobodno vrijeme, u budućnosti. Kako je to izgledalo? Pogledajte video OVDJE.