Aktualno Sport

Hrvatski prvak lovi play-off Lige prvaka u Varšavi, i čeka protivnika iz utakmice Šerif – Zvezda

EVO GDJE VEČERAS MOŽETE GLEDATI TV PRIJENOS DINAMA: MODRI SE BORE ZA LIGU PRVAKA, IGRA I CRVENA ZVEZDA

Dinamo večeras od 21 sat igra ključnu utakmicu za prolaz u play-off Lige prvaka, a po svemu prikazanom na Maksimiru prije tjedan dana, Modri su favoriti za prolaz do te zadnje stepenice koja nosi poznate protivnike, siguran plasman u skupinu Europske lige, ali i veliku priliku izboriti toliko željeni nastup u skupini Lige prvaka.

Prvi susret na Maksimiru završio je 1:1, a ako Dinamo prođe i to treće pretkolo čekaju ga Crvena Zvezda ili moldavski Šerif. U prvoj utakmici ovih dvaju protivnika u Beogradu rezultat je također bio 1:1 i zapravo je sve otvoreno, na oba susreta. Utakmica Šerifa i Zvezde u Tiraspolu počinje u 19 sati, a prijenos je na Arenasportu 1.

TV prijenos jedne od najvažnijih Dinamovih utakmica ove godine je na HNTV-u od 21 sat, a trener Damir Krznar je sinoć nagovijestio i jednu posebno dobru vijest – postoji šansa da u Varšavi večeras zaigra i dosad ozlijeđeni kapetan Arijan Ademi.

VEZANE VIJESTI
Neredi Zagreb (arhiva)
NE IZGLEDA DOBRO
Krenuli su neredi uoči sudara za Ligu prvaka! Hrvatski državljani pretučeni na glavnom trgu u Varšavi?
LIGA PRVAKA
Evo tko sudi uzvrat Legiji i Dinamu! Hrvatima je sudio samo jednom u utakmici koju svi žele zaboraviti
“Ademi je sa nama, a odluku hoće i konkurirati za sastav donijet ćemo nakon zadnjeg treninga, ali nećemo pod svaku cijenu forsirati njegov nastup. Nećemo riskirati, kapetan nam treba na duge staze”, objasnio je situaciju Krznar.

Naravno da Ademi nedostaje Dinamu, vidjelo se to i u prvom maksimirskom susretu, u kojem su Modri pokazali bolju igru, imali bolje šanse, vodstvo, i na kraju nesretno, iz jednog dalekometnog projektila primili gol za 1:1.

“Znamo da u prvoj utakmici nismo napravili dobar rezultat, igrali smo dobro, ali s dosta pogrešaka. Treba ih ispraviti u Varšavi i bit će dobro. Pomogla nam je i odgoda utakmice s Istrom, bilo bi se teško oporaviti i regenerirati da smo igrali za vikend tako da smo potpuno spremni za ovu utakmicu”, poručio je prije susreta Josip Mišić, koji bi u Varšavi trebao biti starter. (sportske.jutarnji.hr)