Aktualno OG sada Ogulin

Obnova građevinskog objekta pored kanalizacijske crpne stanice

Uskoro će biti  obnovljen objekt koji je na Staroj cesti, iza Frankopanskog kaštela,  izgrađen za potrebe kanalizacijske Crpne stanice Ogulin 1 prema projektu kanalizacije Zona A i za kojeg je ishodovana građevinska dozvola. Jer, kao što možete vidjeti na fotografijama, u izrazito je lošem stanju.

Kako doznajemo iz Vodovoda i kanalizacije,  zbog zone poplave u objektu je izveden spoj u elektro ormariću dolaznih kablova iz glavnog upravljačkog ormara koji se nalazi van zone poplava i iz elektro ormarića odlaznih kablova na pumpe i nivo sonde. Elektro ormarić postavljen pod stropom oko  3 metra visine od poda.
Sa objekta su demontirana ulazna PVC protuprovalna vrata, koja su nasilno otvarana i oštećen je okov i brava i dostavljena su proizvođaču na sanaciju. Vrata do sada nisu ugrađena, jer je nastao problem oko nabave okova.
Ukoliko izvođač do kraja 8 mjeseca 2021. ne bude mogao nabaviti okov i popraviti vrata, nabavit će se nova i ugraditi na objekt kako bi se spriječio ulaz neovlaštenim osobama.