Aktualno OG sada Ogulin

Sutra StreetballOG

Ova subota, 21.8.2021. rezervirana je za Streetball OG  turnir, koji se i ove godine održava na Košarkaškom igralištu u Saborčanskoj ulici . Već 4. godinu za redom vrijedni članovi Košarkaškog kluba Ogulin organiziraju fenomenalan FIBA 3×3 turnir, a profesionalna i u Hrvatskoj zasad jedina Enlio podloga dokaz je njihovog višegodišnjeg truda i želje da turnir podignu na najvišu razinu. Još prilično prije prije turnira,  kako navode organizatori, dosegli su maksimalan broj ekipa.

Tijekom skoro cijele subote moći ćete uživati u ovogodišnjem izdanju Streetballa Ogulin i pratiti košarkaške mečeve, sudjelovati u tomboli i osvojiti lijepe nagrade, kupiti Streetball majice te se odlično zabaviti uz live DJ-a.

Nakon 3 godine rada i organizacije možemo reći da smo napravili brand od turnira i doveli sve najbolje što Hrvatska 3×3 košarka ima. Ne preostaje nam ništa drugo nego napraviti sjajan posao  i još jednom pozvati sve da dođu na tribine, zabave se i podrže ovaj sportski događaj“- kaže Miljan Vorkapić te dodaje. ” Već sada koju se planovi i za sljedeću godinu pa tako najavljujemo da za slijedeću godinu ide dvodnevni turnir i neka nova iznenađenja, a razmišljamo i  o koncertu povodom ovoga ljetnog eventa u našem gradu.

 

 

 

Mali VIDEO podsjetnik na prošlu godinu