Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 19-godišnji vozač

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i pet prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom.
Teška krađa na osobito opasan i drzak način
U Policijskoj postaji Karlovac jučer je zaprimljena prijava 82-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 28. kolovoza na ulici u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu iz ruku istrgnuo i otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1000 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja.

U prometnoj nesreći u Donjim Stativama teško ozlijeđen 19-godišnji vozač
Jučer oko 17.55 sati na državnoj cesti D6 u Donjim Stativama, općina Netretić dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 19-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije te uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake u zavoju s vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sišao s kolnika i sletio u udolinu gdje se vozilo prevrnulo. Tom prilikom vozač je teško ozlijeđen, a tijekom očevida je utvrđeno da u trenutku prometne nesreće nije koristio sigurnosni pojas. O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće, dok će zbog počinjenih prekršaja protiv vozača biti podnesen obavezni prekršajni nalog.