Aktualno OG sada Ogulin

Produžene prijave za Ogulin Trail

Zbog povećanog interesa, produžene su prijave za 7. Ogulin Trail, i to do nedjelje 05.09.2021. Prijave se i dalje vrše preko portala stotinka.hr .

Sve one koji se do tada prijave i izvrše uplatu za sudjelovanje očekuje bogat startni paket. Možete sudjelovati na jednoj od četiri utrke: Regoč (33 km), Kosjenka (13 km), Stribor (7,5 km) ili dječjoj utrci Tintilinić (1,5 km). Staze su dinamične i ispunjene prekrasnim prizorima planine Klek, brda Stožac, rijeke Dobre, šumom i livadama.

Ogulin Trail će se, podsjećamo, trčati 11. rujna, a organizaciju utrke potisuju članovi DSR Koci. Sa godinama broj trakača i posjetitelja je rastao, pa se ove godine okupljalište i polazna točka seli u veći prostor – u Poredice, prostor bivše vojarne Sveti Petar.

Sve trkače i posjetitelje na toj lokaciji po završetku utrke, točnije od 18 sati, očekuje After Ogulin Trail tulum. Tulum nudi uživanje u zvukovima dobre glazbe koju će za sve birati DJ Seraphim Codex i DJ Krnya. “Uz već spomenuti iznimni dvojac očekuje vas i gost iznenađenja. Radujemo se što ćete biti dio najmagičnijeg tuluma u gradu.” – poručuju organizatori.