Aktualno OG sada Ogulin

U subotu se trči 7. Ogulin Trail

Ove subote u Ogulinu će se trčati najbajkovitija utrka hrvatske trkačke scene, a radi se, naravno o 7. izdanju Ogulin traila te 5. kolu Trail lige centralne Hrvatske. Trčat će se ukupno 4 utrke: Regoč (33 km), Kosjenka (13 km), Stribor (7,5 km) te dječja utrka Tintilinić (1,5 km). Start, kao i cilj utrke utrke od ove godine je premješten u krug bivše vojarne Sv. Petar na Poredicama.

Utrka će se odvijati u skladu s epidemiološkim mjerama. Mjere su takve da će redari na ulazu kontrolirati COVID putovnice. COVID putovnica se može dobiti cijepljenjem ili brzim testom. Organizatori Ogulin Traila će svim natjecateljima, koji nemaju potvrdu, omogućiti izradu brzih antigenskih testova, koji će vrijediti za Ogulin Trail utrku. Natjecatelje će na ulazu testirati stručne osobe.
Nakon utrke, od 18:00 sati, na istoj lokaciji očekuje nas i After Ogulin Trail tulum na kojem će odličnu zabavu osigurati 2 vrhunska DJ-a, a, prema najavama organizatora, očekuje nas i gost iznenađenja.

Podsjećamo, organizaciju Ogulin Traila potpisuju vrijedni članovi Društva za sportsku rekreaciju Koci.
Oni su, uz pomoć volontera, tijekom proteklih dana marljivo radili na obilježavanju i čišćenju prekrasnih staza, kojima će se trčati utrka. Radili su i na čišćenju i uređivanju kruga bivše vojarne Sv. Petar-Poredice, gdje će se u subotu  rano ujutro i okupiti sudionici utrke.