Aktualno Sport

Tenis – 1.Memorijal „Mirko Brkić“

U subotu je na terenima Teniskog kluba Ogulin odigran prvi memorijalni teniski turnir muških parova, u spomen na prerano preminulog prijatelja Mirka Brkića, a u organizaciji njegovog prijatelja doktora Krunoslava Cindrića i uz pomoć Mirkove obitelji.

Na turniru su se okupili rekreativni tenisači iz raznih krajeva Hrvatske, ponajviše iz Ogulina, Splita i Zagreba, kako bi kroz sport (tenis) kojeg je Mirko volio, evocirali uspomene na prijatelja. Nastupilo je čak 24 para. Nakon cjelodnevnog razigravanja prvi rekreativni turnir “Mirko Brkić” dobio je najbolje, a medalje im je uručio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović. U vrlo neizvjesnom finalu par Magdić Domagoj i Matija Vuković pobijedio je doktorski par Krunu Cindrića i Politea sa 6:4, 3:6, 10:7 i tako osvojio 1.mjesto, a u susretu za 3.mjesto splitski par Ezgeta-Ivanišević bio je bolji od para Vickov-Grgić sa 6:3, 6:3.

 

Na kraju turnira doktor Cindrić se svim natjecateljima, pogotovo onima koji su došli izvan Ogulina, zahvalio na sudjelovanju i najavio da će se potruditi da ovaj memorijalni turnir u spomen na Mirka Brkića postane tradicionalan.