Aktualno OG sada Ogulin

Vrlo promjenljivo uz povremenu kišu i grmljavinu

.Više će sunčanih razdoblja biti u subotu kada posebice u sjevernim kopnenim krajevima i veći dio dana može proteći uz uglavnom suho vrijeme odnosno uz tek prolazno malo kiše.

Dakle u subotu promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Mjestimične kiše i grmljavine bit će uglavnom u Dalmaciji, a još u noći i ujutro na dijelu sjevernog Jadrana i u Lici. Vjetar uglavnom slab, na istoku prolazno umjeren sjeverozapadni, a u Dalmaciji jugozapadni i zapadni. Ujutro na sjevernom Jadranu bura. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 15, na Jadranu između 16 i 21 °C. Najviša dnevna od 20 do 26 °C, u gorju ponegdje i malo niža.

U nedjelju će kiša ponovno mjestimice biti obilnija, vjerojatnije u zapadnim predjelima gdje će biti izraženijih pljuskova.

U ponedjeljak postupan prestanak oborine i smanjenje naoblake. Vjetar na kopnu slab, u ponedjeljak će zapuhati umjeren sjeveroistočnjak. Na Jadranu u subotu vjetar većinom slab promjenljiva smjera, u nedjelju će ponovno zapuhati jugo koje će u ponedjeljak okrenuti na buru i sjeverozapadnjak. Temperatura u padu te će uglavnom biti oko uobičajenih vrijednosti za doba godine.

neverin.hr