Aktualno OG sada Ogulin

Okušajte se u POI žongliranju – u tijeku su upisi

Pučko otvoreno učilište Ogulin poziva sve zainteresirane na upis u novi program Studio POI žongliranja.
POI je forma plesa, vrsta žonglerske tehnike kroz koju se manipulacijom objekta stvara niz ritmičkih i geometrijskih uzoraka. Ovo je vještina koja će izmamiti vašu kreativnu crtu na površinu i dovesti vas u sinergiju duha, uma i tijela. Poboljšava držanje, jača fokus i koncentraciju, usklađuje um i tijelo i vrača nas u balans, odličan za razvijanje motorike.

Kroz program polaznici će se upoznati s terminologijom, samim objektom i naučiti sve osnovne elemente POI pokreta. Program je fokusiran na tehniku, ali i improvizaciju i razumijevanje kako efektno manipulirati POI i stvoriti osnovnu bazu pokreta. Rekviziti potrebni za radionicu će biti osigurani od strane organizatora.
Voditeljica programa je iskusna POI stručnjakinja Ana Stipetić.

Program je namijenjen osobama starijim od 12 godina, bez obzira na prethodno znanje i poznavanje POI tehnike. Broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje besplatno. Prijaviti se možete do 27. rujna do putem poveznice koja je objavljena na Facebook stranici Učilišta ( https://forms.gle/nB1FhiCkVAMrvjht5 ). Program započinje 04. listopada, a provodit će se u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin.