Aktualno Sport

I ovaj vikend će Ogulin biti bogat sportskim događanjima

Već danas prvi nastup ima mlada ekipa Teniskog kluba Ogulin koja u osijeku nastupa na završnici prvenstva Hrvatske među osam najboljih ekipa, a prvi protivnik danas im je ekipa Teniskog kluba Split.
U subotu počinje i bogat kuglački vikend: sa prvenstvom počinje i ostalih 5 ogulinskih klubova.

Kuglačice Ogulina će u 1.kolu 2.HKL zapad ugostiti ekipu Karlovca, utakmica se igra u subotu u 10 sati, u 1.B HKL jug Klek će u subotu u 17 sati ugostiti momčad Plitvica. U 3.kolu Policajac će u subotu gostovati u Delnicama kod Mladosti, a Obrtnik će ugostiti u nedjelju u 17 sati u kuglani Klek karlovačko Mostanje. Počinje i prvenstvo 3.lige, u 1.kolu 3.HKL zapad, skupina Karlovac-Lika, Euphoria gostuje u Karlovcu kod Dubovca, a u Ogulinu će igrati gradski derbi Poštar i Željezničar-branitelj, utakmica se igra u nedjelju u 10 sati.

U nogometu, svi naši klubovi gostuju, u 6.kolu u nedjelju u16,30 nogometaši Ogulina gostuju u Malom Erjavcu kod Zrinskog Ozlja (7.mjesto). U 5.kolu 2. Županijske lige u nedjelju u 16,30 sati u Brežanima igraju Frankopan i Dobra iz Sv.Petra, Oštarije gostuju u Belavićima kod VOŠK-a, a Plaški kod vodećeg Cetingrada.
Rukometaši Ogulina u nedjelju imaju posljednju provjeru pred start prvenstva 2. Hrvatskelige zapad, gostuju u Karlovcu kod momčadi Dubovca.