Aktualno Sport

Rukometaši Ogulina nastavljaju s pobjedama

2.HRL zapad, 3.kolo:

OGULIN – ZAMET II 34:27 (15:13)

Rukometaši Ogulina nastavljaju s pobjedama u prvenstvu 2. Hrvatske lige zapad, u subotu su u ogulinskoj sportskoj dvorani pred oko stotinjak vjernih navijača uvjerljivo u derbiju kola pobijedili drugu momčad riječkog Zameta sa 34:27.

Cijelo prvo poluvrijeme bilo je vrlo izjednačeno, igralo se gol za gol, tek u samoj završnici rukometaši Ogulina uspjeli su doći do dva gola razlike i dobiti poluvrijeme sa 15:13.

No, u nastavku, sasvim druga priča: fantastičnom igrom u prvih 5 minuta naši rukometaši postužu pet golova u nizu i vode sa 20:13, a 5 minuta prije kraja razlika je bila čak 10 golova razlike (32:22). Tu su se naši rukometaši malo opustili i dozvolili gostima da ipak malo smanje razliku, pa je konačni rezultat bio uvjerljiva pobjeda od 34:27.

Po 6 golova postigli su Mihael Kosanović, Marko Poljak i Filip Gašparovi, golove su postigli još Toni Puškarić 4, Tomislav Mihelić i Andrija Poljak po 3, Antonio Drašković i Andrija Gaši po 2, te Dino Boban i Mihael Porubić po 1, igrali su još Tin Ivan Brozović, Ante Stipetić i Kristijan Matijašić, a vrlo dobro branili su David Kučinić, Josip Vučić i David Stipetić.

Nakon prva tri kola Ogulin vodi na tablici sa sve tri pobjede, a u 4.kolu u rukometaši Ogulina gostuju u Karlovcu kod momčadi Dubovac-Gaza.