Aktualno OG sada Ogulin

U dva dana testirano 428 osoba, bilo je 48 pozitivnih – donosimo raspored testiranja

Danas se, u vremenu od 12 do 14 sati, u ogulinskom Domu zdravlja, podsjećamo, nastavlja akcija cijepljenja protiv COVID-a 19 bez prethodne najave.

Kako doznajemo iz Doma zdravlja, zbog povećanog interesa građana, nova akcija cijepljenja bez prethodne najave organizira se i za subotu, 20. studenog. Akcija će se i ovaj put provoditi u sportskoj dvorani, pored Prve osnovne škole, u vremenu od 8 do 11 sati. U tom terminu vršit će se cijepljenje 1. i 2. dozom cjepiva, dok se je za cijepljenje 3. dozom potrebno naručiti kod svog obiteljskog liječnika.

Prema informacijama ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac,  u dvorani je u proteklu subotu cijepljeno 298 osoba.
U ponedjeljak 15. 11. i jučer  16.11.2021. do 15 sati, ukupno je testirano 428 osoba, od čega je 48 pozitivnih. U ukupnom broju su svi testirani ova dva dana, upućeni od doktora i od poslodavaca. Raspored testiranja za ovaj i sljedeći tjedan za lokaciju B. Frankopana 14 donosimo na kraju teksta.
U testiranje je jučer bilo uključeno osam osoba na samom testiranju (testiranje je i u Saborskom, Plaškom, Jasenku i Drežnici za potrebe tih područja) te u administrativni dio još 4 osobe. Sama pojava pandemije poremetila je ritam i redovne obveze svih zaposlenika Doma zdravlja, pa tako i ova dodatna testiranja.