Aktualno Sport

Rezultati rukometašica

1.HRL djevojčice U-14, 2.kolo
SESVETE – OGULIN 40:28
LOKOMOTIVA – OGULIN 39:19
Prošli vikend je u Ogulinu u Gradskoj sportskoj dvorani odigrano 2. kolo 1. HRL U14 za djevojke.
Odigrane su 4 utakmice: Sesvete – Ogulin 40:28, Lokomotiva – Karlovac 38:21, Karlovac – Sesvete 29:38, Ogulin . Lokomotiva 19:39.
Nakon uspješnog starta lige i pobjede nad Karlovce prošle nedjelje, Ogulinke su ovog vikenda imale teške protivnike i zabilježile su dva poraza.
U prvoj utakmici protiv ekipe Sesvete u prvom poluvremenu pružile su jak otpor protivnicama i cijelo vrijeme bile u dobrom rezultatu, tako da se na poluvrijeme odlazi rezultatom 19:16 za Sesvete. Početak drugog poluvremena donosi i probleme za ekipu jer zbog ozljede koljena Sara Blašković ne može nastaviti sa igrom, a problemi sa ozljedom javili su se i kod Hane Kovačević. Budući da su to dvije organizatorice igre, ekipa se popunjava sa mlađim i neiskusnim igračicama, pa je i krajnji rezultat bio uvjerljivi poraz od Sesveta.
U drugoj utakmici protiv ekipe Lokomotive djevojke Ogulina nisu mogle pružiti veći otpor i bolju igru bez ponajboljih ozlijeđenih igračica, tako da su priliku za igru imale sve igračice, pai one mlađe dvije godine. Lokomotiva je uvjerljivo pobijedila rezultatom 39:19.
Za ekipu Ogulina igrale su: Nikolina Salopek,Sara Blašković 7 golova,Hana Kovačević 7 golova, Melani Mihaljević 1 gol, Ema Kolić, Valentina Manojlović, Nika Delić 1 gol, Lana Magdić 3 gola,Iva Čajić 9 golova, Leona Blašković 13 golova,Jana Bertović 1 gol, Ena Kostelić,Lara Brozović 5 golova, Gabrijela Luketić.
Nakon svake odigrane utakmice, od ove godine, biraju se najbolje igračice iz obje ekipe i uručuju im se prikladne nagrade. U prvoj utakmici kod ekipe Ogulina birana je Nikolina Salopek, a u drugoj utakmici Iva Čajić.
Utakmice su vodili trenerica Ana Vranić i trener Zlatko Blašković

1.HRL djevojčice U-12, 2.kolo
RUDAR – OGULIN 23:14
BUZET – OGULIN 24:13
Djevojčice ŽRK Ogulina – U12 odigrale su u nedjelju u Karlovcu 2.kolo 1.HRL. Prvenstvo mlađih uzrasta igra se turnirskim sistemom tako da se uvijek igraju dvije utakmice. Naše Ogulinske ovaj puta nisu imale sreće i obje utakmice su izgubile. Na put je otišlo samo 10 igračica, jer u ovo vrijeme pandemije dio ekipe izostao je sa utakmica zbog bolesti.
Prvu utakmicu su igrale protiv ekipe Rudara i izgubile rezultatom 23:14 . U drugoj utakmici bolje su bile djevojčice iz Buzeta i pobijedile rezultatom 24:13.
Nakon prve utakmice najbolja igračica u našoj ekipi bila je Morena Mudrić, a nakon druge utakmice Nika Delić.
Za Ogulin igrale su: Ivona Ivaniš, Ena Kostelić- golmanice, golove su postigle Marta Domitrović 5, Morena Mudrić 5, Melani Mihaljević 4, Katja Dujmić 2, Dora Zildum 10, Nika Delić, a u ekipi su bile i Katja Vranić i Marinela Vučić. Ekipu su vodili trenerica Ana Vranić i trener Zlatko Blašković.
Nakon odigrana 2 kola naše djevojčice su na 11. mjestu od ukupno 17 ekipa.
Slijedeće kolo naše djevojčice su slobodne , a slijedeće utakmice igraju u Karlovcu 23.01. iduće godine.