Aktualno Sport

Rezultati rukometaša kadetskih selekcija

1.Hrvatska kadetska liga (U13), 2.kolo:
Ogulin – Poreč 16:19
Kaštelir – Ogulin 22:14
U subotu su Dječaci kategorije U 13 u Kašteliru kraj Poreča igrali dvije prvenstvene utakmice 3.kola 1.regionalne lige za kategoriju U 13. Protivnici našim mladim rukometašima bile su ekipa Poreča i Kaštelira. Naši rukometaši na put su krenuli oslabljeni za standardnog prvotimca i prvog strijelca Vitu Srdareva (bolest), ali to ih nije pokolebalo da pruže odlučujući otpor. Vrlo dobro su kontrolirali prvu utakmicu protiv Poreča do same završnice. Nekoliko nekontroliranih udaraca i promašenih “zicera” oduzelo im je nova dva boda koja bi ih ostavili u samom vrhu lige, ali od časnog poraza 16:19 nije moglo bolje.
U drugoj utakmici manjak motiva zbog izgubljenih bodova u prvoj utakmici ostavilo je traga na ovoj mladoj momčadi koja bi zasigurno iz Kaštelira donijela kompletan ulov da su bili kompletni. Od domaćina Kaštelira izgubili su 14:22 i time se vratili u Ogulin bez očekivanih bodova. Nažalost ovi porazi su ih od 18 ekipa smjestili na 9. mjesto, a prilika za povratak u sam vrh bit će u veljači naredne godine u nastavku prvenstva.
U Kašteliru je prvi strijelac bio David Domitrović s 16 golova, a pratili su ga Ivano Jelić s 8 golova, Karlo Salopek s 2 gola, Rudi Vuković 1 gol, Marko Stipetić 1 gol i Jakov Vučić 1 gol.
Igrali su: Jakov Matasić, Dino Jelić, Patrik Francetić, Roko Sabljak, Dominik Đurđević, Niko Turk uz golmansku potporu Lea Krznarića i Ante Bašića.

1.Hrvatska kadetska liga (U17), 2.kolo:
Ogulin – Senj 33:24
Mornar Crikvenica – Ogulin 15:31
U nedjelju su Sportskoj dvorani Ogulin kadeti Rukometnog kluba Ogulin (U 17) zaigrali dvije prvenstvene utakmice 1.kadetske lige-zapad. U obje utakmice protiv Senja i Mornar-Crikvenice naši kadeti dominirali su utakmicama zaigravši brzi rukomet s podosta uigranih akcija te brzih napadačkih kombinacija. U obje utakmice pitanje protivnika nije dolazilo pod upitnik jer su naši kadeti odlučili prikazati sve uvježbano na svakodnevnim treninzima. Svi igrači dobili su priliku za igrat i opravdali povjerenje trenera Dragičevića koji je imao priliku isprobat sve igrače na napadačkim i obrambenim pozicijama. Uz ove dvije pobjede kadeti su se približili sredini ljestvice, a naredno kolo za dva tjedna igraju u Karlovcu protiv Buzeta i Kozale.
U pobjedama su sudjelovali: Karlo Magdić 13, Denis Stipetić 12 Filip Cipek 11, Andrej Brozović 7, Mateo Blašković 7, Noa Filipović 6, Mihael Vučić 4 Karlo Francetić 3 i Dejan Dragić 1. Igrali su još: Jakov Vučić, Josip Ceranić i Erik Bertović. U svakoj utakmici preko 50 % obrana imao je fantastični golman Vito Perković uz potporu drugog golmana Miloša Ivoševića.