Aktualno OG sada Ogulin

Počela isplata Božićnica za ogulinske umirovljenike

Jučer  je počela isplata Božićnica za umirovljenike čija prezimena počinju slovom A, do slova G.

Isplata se vršila u prostorijama Grada Ogulina, na adresi B. Frankopana 11, u dvorišnoj zgradi.

Podsjećamo, pravo na ovu naknadu imaju umirovljenici s područja grada Ogulina koji žive u samačkom kućanstvu s mirovinom do 2.200,00 kuna u iznosu od 400,00 kuna. Ovo pravo ostvaruju i dvočlana kućanstva koja žive od samo jedne mirovine do 2.700,00 kuna ili od dvije mirovine čiji ukupan iznos ne prelazi 2.700,00 kuna, u iznosu od 500,00 kuna. Ovom gestom Grad Ogulin želi našim najstarijim sugrađanima barem malo olakšati i uljepšali božićne blagdane.

Isplata Božićnica se nastavlja danas, također u vremenu od 8 do 13 sati, i to za umirovljenike s prezimenima od slova H do slova L. Naknadu umjesto umirovljenika može podići i druga punoljetna osoba uz svu potrebnu dokumentaciju, te predočenje svoje osobne iskaznice.

U srijedu će na red doći umirovljenici s prezimenima od slova LJ do P, u četvrtak od slova R do slova Š, a od slova T do Ž u petak.

Iz gradske uprave mole građane da se drže rasporeda zbog izbjegavanja gužvi, a prilikom dolaska svih propisanih epidemioloških mjera. Naknadu umjesto umirovljenika može podići i druga punoljetna osoba uz svu potrebnu dokumentaciju te predočenje svoje osobne iskaznice.
Sve potrebne informacije dostupne su putem brojeva telefona u gradskoj upravi 047/659-036, 047/532-198 i 047/522-612.