Aktualno OG sada Ogulin

Klizalište radi od 10 do 19 sati, cijena za pola sata iznosi 10 kuna

Do 28. veljače bit će otvorena vrata ogulinskog klizališta, koje je otvoreno jučer.

Klizalište će tijekom zimskih školskih praznika raditi svakodnevno, u vremenu od 10 do 19 sati. Kad počne nastava klizalište će raditi dvokratno. Prema riječima tajnika Sportske zajednice Maria Pavića, na ledu istodobno može biti 30 do 40 osoba, a cijena za pola sata klizanja iznosi 10 kuna. Ukoliko ne posjedujete klizaljke možete ih iznajmiti po cijeni od 10 kuna. Za dolazak na klizalište nije potrebna COVID potvrda, ali posjetitelji će se i na ledu morati pridržavati važećih epidemioloških mjera. U slučaju većeg broja posjetitelja, postoji mogućnost otvaranja bočnih stranica šatora.

Mario Pavić je, gostujući u programu Radio Ogulina, između ostalog rekao, da je namjera Sportske zajednice da se ove godine svi naši najmlađi sugrađani okušaju u klizanju na ledu. Da bi to ostvarili, u suradnji sa ogulinskim sportskim klubovima, namjeravaju pokrenuti brojne programe tijekom rada klizališta. Cilj je djeci barem jednom tjedno omogućiti besplatno klizanje, a klubovima bi to bila prilika da promoviraju svoj rad. Troškove klizanja u tom slučaju snosio bi konkretan klub, a djeca bi zahvaljujući tome mogla uživati u besplatnom klizanju. Bila bi to ujedno i mogućnost da se pobliže upoznaju s radom kluba.

Mario Pavić je uputio javni poziv svim klubovima s našeg područja da se uključe u ovu inicijativu, a najavio je da će sa takvim prijedlogom i osobno kontaktirati čelne ljude klubova.

U planu su i programi za vrtićku i školsku djecu, a detaljnija suradnja na ovom planu planira se nakon školskih praznika. Razmišlja se i pregovara o organizaciji Škole klizanja, a hoće li ti napori uroditi plodom bit će poznato u danima pred nama. Cilj je omogućiti rad sa educiranim klizačima i trenerima.