Aktualno Sport

Mini rukomet – memorijalni turnir na Kozali

Nakon više od 20 mjeseci bez turnira i utakmica najmlađi rukometaši Rukometnog kluba Ogulin s nestpljenjem su dočekali 16.siječanj 2022. Naime u Rijeci je nakon covid pauze odigran turnir u mini rukometu za rukometaše 2012.godišta i mlađe. Naši najmlađi rukometaši cijelo to vrijeme bez utakmica strpljivo i predano su trenirali i čekali dan kad će pokazati sve naučeno. Na memorijalnom turniru na Kozali razigravali su u grupi s Rabom, Crikvenicom, Rudarom i Opatijom.
Pravo iznenađenje naši maleni rukometaši napravili su u grupi jer su sve protivnike pobijedili i osvojili prvo mjesto. U prvom kolu pobijedili su Crikvenicu 9:2, zatim Rudar 13:5, Opatiju su pobijedili 9:7, a Rab 10:9. U polufinalu su igrali protiv domaćina i izgubili 9:7, a u borbi za treće mjesto izgubili su gol razlike i osvojili izvrsno 4.mjesto na prvom turniru nakon toliko rada u izazovnim covid vremenima.
Za ekipu su Nastupali: Karlo Vukelja, Karlo Poljak, Toma Vučetić, Slavko Vidaković, Edi Bertović, Dominik Francetić, Noa Kučinić, Fran Lipošćak, Ivano Kirasić, Jakov Karamarko, Luka Poljak i Petar Cindrić. Ekipu su vodili treneri Dražen Poljak i Vedran Vukelja, a valja spomenuti da je u najbolju petorku turnira izabran Edi Bertović.