Aktualno Sport

Nogomet – pobjeda Ogulina, remi Plaškog i odgoda Dobre

1.ŽNL, 21.kolo
OGULIN – ILOVAC 3:0
U nedjelju je odigrano 21.kolo 1.Županijske lige, u kojem su nogometaši Ogulina na Gradskom stadionu uvjerljivo pobijedili momčad Ilovca iz Karlovca sa 3:0, strijelci su bili Stipe Mihalić 2 i Patrik Poljak 1.
Inače, utakmica 19.kola protiv Barilovića u Ogulinu koja je završila rezultatom 0-0 uz dva crvena kartona gostiju iz Barilovića i mnoštvom propuštenih prilika Ogulinaca na kraju je registrirana rezultatom 3-0 u korist Ogulina.
U ostalim utakmicama 21. kola Korana iz Karlovca nije doputovala u Žakanje vodećoj Vroatiji 78 i utakmica e biti registrirana 3:0 za domaće, u Vojniću je 2-plasirani Vojnić 95 sa 3:1 pobijedio Barilović, u Gornjem Mekušju je Vatrogasac sa 3:0 pobijedio Mladost iz Rečice, a Draganić je također s 3:0 bio bolji na svom teremu od Zrinskog Ozlja.
Na tablici nakon 21.kola vodi Croatia 78 sa 53 boda, Vojnić 95 je drugi sa 48, a Vatrogasac i Ogulin dijele 3.mjesto sa 42 boda.
U sljedećem 22. kolu nogometaši Ogulina ugostit će u nedjelju 6-plasirani Draganić (17 sati).
Na tablici strijelaca vodi Patrik Poljak sa 27 golova.

 

2.ŽNL, 17.kolo
KUPA – PLAŠKI 2:2
PETROVA GORA – DOBRA odgođeno
Vodeći dvojac Druge županijske lige, Oštarije i Cetingrad, bio je slobodan u 17. kolu, no zadržao je identičnu bodovnu prednost pred trećeplasiranim Frankopanom, koji je kod kuće s 2:0 poražen od novigradske Dobre. Uspješan gost bio je i posljednjeplasirani Šišljavić, koji je do svoje druge ovosezonske pobjede došao u Zvečaju slavljem nad domaćom Mrežnicom 3:1. Kupa i Plaški su u Donjem Mekušju odigrali neodlučeno 2:2, a dvoboj Petrove Gore i Dobre iz Svetog Petra je odgođen.
Na ljestvici sada vode Oštarije s 32 bodova, drugi je Cetingrad s 31 bodom, Dobra je šesta sa 15 bodova, a Plaški deveti sa 12.
U sljedećem 18. kolu Oštarije će ugostiti 3-plasiranog Frankopana, a Dobra u Sv. Petru 4-plasiranu Mrežnicu iz Zvečaja.