Aktualno OG sada Ogulin

Članovi Kluba Garage 66 organiziraju 1. ogulinsko “Kino pod zvijezdama”

1. i 2. srpnja u Ogulinu ćete po 1. put imati priliku uživati u “KINU POD ZVIJEZDAMA”. Prvo ogulinsko izdanje “Drive in kina” u suradnji sa POU Ogulin, organiziraju članovi Kluba Garage 66. “Kino pod zvijezdama” održat će se na poligonu “Baza”. Planirani početak projekcije filmova najavljen je za 21 sat, a organizatori mole sudionike da sa svojim limenim ljubimcima i boljim polovicama dođu barem sat i pol do sat vremena prije projekcije, radi lakšeg slaganja automobila na poligonu.
Poziv su uputili i sugrađanima koji nemaju vlastito vozilo da dođu na događaj, uz napomenu da u tom slučaju ponesu nešto za sjedenje ili ležanje.

Svi posjetitelji obavezno moraju ponijeti sa sobom ispravan FM Radio prijemnik, radi prijenosa zvuka filma preko radijske frekvencije. Osobe koje dođu bez vozila moraju također imati bilo kakav FM prijamnik, a, kako napominju, bilo bi poželjno da imate vlastite slušalice i skinute aplikacije na vašim mobitelima.
U “Kinu pod zvijezdama” ćete uživati potpuno besplatno, a potrebno je samo da ispunite Google obrazac, kako bi ste mogli sudjelovali na događaju.

Predviđeni broj automobila koji stane na poligon je 180, tako da ispunite anketu u što bržem i kraćem roku. Kino bez soka i kokica je nezamislivo, tako da smo organizirali ugostitelje koji će se pobrinuti da vam ruke nisu prazne dok uživate uz filmove pod zvijezdama” – poručuju organizatori.

Poveznicu na Google obrazac  za prijavu možete pronaći ovdje.