Aktualno Sport

Počinje nova kuglačka sezona

Ovaj vikend počinje nova kuglačka sezona, u kojoj naš Ogulin sudjeluje sa 7 klubova od 1.do 3.lige. U najvišem rangu su kuglačice Ogulina, koje su, podsjećamo, nakon osvojenog naslova prvaka Druge lige zapad prošle kroz kvalifikacije i ponovno postale članice 1. Hrvatske lige, među 10 naših najboljih klubova.

Za novo prvenstvo kuglačice Ogulina su se pojačale, za njih će igrati Ivona Škalamera iz Karlovca, koja je bila prošlu sezonu najbolja igračica Druge lige, a vratila se i Ivana Neralić iz riječke Mlake, koja je posljednjih godina osvojila brojne naslove i medalje sa državnih i svjetskih prvenstava. Pored Barbare Žilić, Marije Neralić i ostalih iskusnih igračica, nadamo se da će kuglačice Ogulina napokon ostati prvoligašice, jer su do sada, u ovih 17 godina, tri puta ulazile i iste sezone ispadale iz Prve lige.


Ostali naši klubovi igraju u Drugoj i Trećoj ligi zapad. U 2.ligi zapad u 1.kolu u subotu u 17 sati u kuglani Klek igra se domaći derbi između Policajca i Obrtnika, a Klek gostuje u Delnicama kod Goranina. U 1.kolu 3.lige zapad, skupina Karlovac-Lika, u nedjelju u 10 sati u kuglani Klek igraju Željezničar branitelj i Kupa iz Ozlja, a u 17 sati Euphoria i Mantinela II iz Karlovca, dok Poštar gostuje u Karlovcu kod Stare Hiže iz Duge Rese
Najteže će biti kuglačicama Ogulina, koje u 1.kolu 1.lige gostuju u Osijeku.